OPIS

Veritas hub se sastoji od različitih programa i sadržaja, koji su prilagođeni interesima i potrebama mladih ljudi, a koji imaju za cilj da im pruže platformu za izražavanje, učenje, povezivanje i angažovanje. U okviru Veritas huba, postoje:

1. Novinarska redakcija – koja se bavi istraživačkim novinarstvom i izveštavanjem o aktuelnim temama i problemima koji su važni za mlade.

2. Podkast – koji donosi razgovore sa inspirativnim i uspešnim ljudima iz različitih oblasti, kao i diskusije o temama koje su bitne za mlade.

3. Umetnički kutak – koji promoviše umetnički izraz i kreativnost mladih, i omogućava im da se izraze kroz različite umetničke forme.

4. Prilike za mlade ljude – koje se odnose na pružanje informacija o mogućnostima za edukaciju, volontiranje, zapošljavanje, putovanje i druge aktivnosti koje su relevantne za mlade.

TIM

Kristian Tomić
Zerina Oručević
Balša Kićović
Nina Petrović

KREIRANO

2022

Gde ciljamo?

MISIJA

Naša misija je da stvorimo jedinstveni i inspirativni prostor za mlade, gde će moći da se informišu, edukuju i izraze svoje mišljenje i ideje. Kroz našu platformu, želimo da omogućimo mladima da se upoznaju sa različitim temama, problemima i izazovima, te da pronađu način da aktivno doprinesu rešavanju istih. Naš cilj je da se izdignemo iznad površinskih tema i senzacionalizma, te da pružimo sadržaj koji je kvalitetan, pouzdan i relevantan.

VIZIJA

Veritas Hub ima viziju da postane centralno mesto za informisanje i osnaživanje mladih ljudi, pružajući im platformu za izražavanje i povezivanje sa zajednicom. Cilj nam je da ohrabrimo mlade da preuzmu aktivnu ulogu u društvu i da promovišemo njihovu kreativnost i inovativnost.

Tekstovi

  • Izgradnja karijere u 3 dana

    Izgradnja karijere u 3 dana

    Tražite posao ili praksu, a ne znate odakle da počnete? Spremate se za intervju, ali niste upoznati sa tim kakve kriterijume komisija ima pri selekciji kandidata? Kako bi pomogla mladima i pružila odgovore na pitanja vezana za karijeru, organizacija BEST Niš organizuje Job Fair, sajam poslova i stručnih praksi za studente, diplomce i postdiplomce.  Nakon što se prošle…

    Pročitaj više →